Nejnovější recenze ze sekce Hry na PC
RYCHLOST OBJEDNÁNÍ A KOUPĚ PRODUKTU.
- rychlé dodání elektronicky
Málo hraní, moc kecání. Zklamalo. Není to špatné, ale když chcete aby vás hra v táhla do děje tak tady strávíte víc času v command centru, které je komplikovanější než spoustu podobných v jiných hrách. Na hraní pak zbývá paradoxně méně času.
Strhující příběh. Hororový. Ale je to film kde ovlivňujete co se stane, ne úplně hra...tak bacha... někomu to nesedne.
- Cena a rychlost
Parádní hra, která má zajímavý nápad. Po čase se stane sice poměrně monotónní, avšak ve dvou je poměrně zajímavě pojaté. Hra má ještě bohužel mnoho neduhů a chyb, které snad brzy vývojáři napraví. Jinak jde v celku o pohodovou hru, u které lze relaxovat. Až se vychytají případné nedostatky, které bohužel dělají mnohdy hru nehratelnou. Jde například o získávání zkušeností, popřípadě nepřesných částek peněz za sklizeň. Jakmile se toto časem vyřeší, o čemž mne ujistili přímo vývojáři, nebo hráči, kteří s ním mají zkušenosti.
- Nejnovejsi FIFA
- S českými titulky
Super hra
- Nostalgie, stara klasika
Stara klasika upravena pro nove pc, vyoada to pěkne.
- Ihned obdrzite aktivační klič
- Levnější než steam apod.
No scam. Po platbe ihned projde klic, aktivujete na steamu a stahujete hru.
- Skvělá hratelnost, napínavá atmosféra, zábavný parkour, zajímavý příběh a české titulky. Hra nabízí spoustu obsahu a dobře se hraje i po delší době.
- Zatím žádné jsem nenašel.
S hrou jsem zatím velmi spokojený. Splnila moje očekávání, dobře se hraje a nabízí zábavnou kombinaci akce, parkouru a příběhu. Za tuto cenu je to podle mě výborná koupě a mohu ji doporučit.
- Výborná hra s dobrou obtížností. Splnila moje očekávání
- pěkná hra
- Xiaomi 17T pro
S Xiaomi 17T Pro jsem velmi spokojený. Telefon funguje bez problémů, je rychlý a přepínání mezi aplikacemi je naprosto plynulé. Super display ,kvalitní kovové tělo a skvělý fotoaparát. Těším se na další léta s telefonem Xiaomi
- rychlovka, dobrá instalace
nic
- Produkt je za skvělou cenu
- Klíč k prudukt jsem dostal hned po koupi
Určitě doporučuju je to rychlé a levné
Kupovala jsem tuto hru na zábavu a velmi jsem spokojen ale ten kdo preferuje novinky a lepší grafiku a veškeré jiné věci kolem doporučuji novější verzi.
Planet of Lana
Přidáno: 7. července 2026
(naposledy upraveno 7. července 2026)
Zakoupeno v TBgames.cz
- Zajímavý příběh.
- Pěkná hudba.
- Dobrá hratelnost.
- Velmi přijatelná cena.
- Nic zásadního.
Plošinovka s krásným a poutavým příběhem, který vás okamžitě vtáhne do hry. Pěkná grafika s podmanivou hudbou vás bude bavit. Vnučka je s hraním velmi spokojená. Doporučuji.
- nice
- dobre