Nejnovější recenze ze sekce Hry na PC
- Jako vždy spokojenost
Minecraft je fenomenální hra, která oslovuje děti i dospělé svou nekonečnou kreativitou a možností samostatného i kooperativního prozkoumávání. V gigantickém otevřeném světě mohou hráči volně tvořit, stavět a objevovat, přičemž kreativní režim umožňuje dětem využít svou představivost k vytváření nejrůznějších staveb. Hra podporuje samostatnost a spolupráci, učí děti plánovat a řešit problémy. Nabízí nespočet možností rozšíření i online servery pro sdílení výtvorů a zážitků. Věřím, že poskytuje zábavu na velmi dlouho a je skvělá v rozvíjení kreativity a dovedností.
Krásná hra se silným a poutavým příběhem.
- Nádherný svět
- Český dabing
- Hra vás nevede úplně za ručičku, je tam co objevovat
- Balík se všemi datadisky
Zajímavý soubojový systém. Doporučuji pořádně natrénovat souboj s Bernardem na kolbišti.
- Funguje dobře
Trapná instalace přes trapnou aplikaci
- doplnění série
Vyhoda
- Běží i na slabším a starším počítači
- Podpora volantu (kvůli tomu jsem hru kupoval)
- Dobře zpracovaný volný svět i chování auta
- syn se od hry nehne
- zajímavý příběh
- možnost hry online
- pozornost detailům
- možnost rozhodování
- skvělá grafika
S PC hrami mám velkou zkušenost a můžu říct, že jsem spokojen jak s příběhem tak s hratelností a ovládáním hry.
- Skvělá hra, která výplní mezeru při čekání na novou sezónu.
- Povinnost pro fanouška královny motosportu.
- Nečekané a zajímavé pocity vítězství při dokončení na desátém místě a zisku jednoho bodu, doporučuji.
Nevýhoda neexistuje, prostě zaplatíte, přijde kód a hrajete.
- Batman
- Žádné
- Vyčnívající ale zajímavý a překvapivě zábavný prequel
- Žádná
- Skvělý příběh
- Doba hraní
- Žádná
Doporučuji
Po kompletní instalaci, spuštění menu, nastavení hry a kliknutí na spustit se objeví.. vložte originální DVD do mechaniky. To jsem si ale koupil a očekávám, že je "originální". Není, spustit nelze. Produkt jsem zakoupil u jiné společnosti a vše funguje. Takže co ALZA vlastně dodala, nelegální a neoriginální DVD ?
Není v češtině. Dítě se naučí pracovat s překladačem a současně si cvičí angličtinu.
- Je možné spustit i na starších strojích
- Hezká grafika
- Zábavná hra a ještě se dozvíte něco z historie
- Na nic jsem nepřišel
- OK
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »