Poradna World of Warcraft: Mists of Pandaria

Autor: | Vloženo: 05.04.2015 000 10:40 | Témata: Poradna World of Warcraft: Mists of Pandaria

Proč se mi instaluje poslední datadisk?

Dobrý den,
Včera jsem zakoupila datadisk world of warcraft: mists of pandaria, ale při instalaci se mi rovnou nainstaloval poslední datadisk wow. Můj počítač jej ale už nezvládá, takže bych chtěla jen to, co jsem si zakoupila. Je nějaká možnost, jak zabránit instalaci posledního datadisku prosím?

  • www.Film-Game.cz

    www.Film-Game.cz

    5. dubna 2015

    Dobrý den,

    bohužel to není možné. V současné době se hry od Blizzardu aktualizují na poslední dostupné verze automaticky a v případě World of Warcraft máte dostupný pouze obsah který jste si zakoupila. Problém můžete vyřešit snížením detailů v nastavení hry.

    S pozdravem,

    S přátelským pozdravem kolektiv společnosti FilmGame.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anna

      5. dubna 2015 - Anna

      Velice se omlouvám, nejsem počítačový odborník, ani nic podobného a tomuhle prostě nerozumím. Koupím si Mop, dostanu warlords of draenor? Koupila jsem si pandarii, chci si jí zahrát a poslední datadisk, který teď jako jediný mám po instalaci nerozjedu (ani na nejmenší detaily). K čemu se tedy prodává poslední datadisk za 2000, když stačí koupit pandarii za 250 a mám všechno? Existuje snad nějaké jiné instalační CD pouze a jen s panderii, nebo ať koupím co koupím vždy dostanu warlords of draenor?


    • www.Film-Game.cz

      5. dubna 2015 - www.Film-Game.cz

      Ohledně Vaší otázky: Nemáte vše. Hra Vám sice stáhne nejnovější verzy, nicméně Vás fyzicky nepustí do lokací, které nejnovější verze nabízí. laicky řečeno, můžete chodit jen tam, kde to máte zaplaceno. Nicméně se Váš problém bohužel nedá vyřešit, protože servery, kde WOW beží vyžadují vždy aktuální verzy hry (proto se Vám stáhlo WoD, jenž je zamčené dokud nezadáte klič). U nových lokací spolu s původními lokacemi hry se zvedlo grafické rozhraní tak, že to již vaše pc nezpracuje...Pokuď Vám nepomohlo snížení detailu na minimum je to opravdu bezvýchodná situace řešitelná pouze vylepšením počítače.

      S pozdravem

      Filmgame.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.