Poradna World of Warcraft Battlechest 5

Autor: | Vloženo: 05.06.2016 000 15:10 | Témata: Poradna World of Warcraft Battlechest 5

Kupování 60 denních kart

Dobrý den. Chci se zeptat: Když vyprší čas 60 days Game Card musím hned do toho dne skončení koupit další kartu nebo stačí si ji koupit třeba až za 10 dní? Tuto hru nemám ale moc mne zajímá a proto se chci ještě zeptat: Je to dobrá hra? Z MMO hrami nemám moc velkou zkušenost ale mám rád RPG hry. Předem děkuji za odpověď.

  • 6. června 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den čas do hry v podobě game card si můžete dokoupit kdykoliv chcete, avšak hrát můžete jen pokud ho máte zaplacený. Tzn. pokud aktivujete game card tak od toho dne máte 60 dní kdy můžete hrát(ne herních, klasických) pokud po skončení game card ihned nezakoupíte další nic se neděje, ale do hry Vás to nepustí. Hra jako samotná dobrá je, jen upozorním že RPG a MMORPG je veliký rozdíl. RPG jsou často dost lineární a soustředí se spíše na příběh. V MMORPG je samozřejmě příběh, ale hlavním prvkem je levelování postavy a shánění lepšího a lepšího vybavení, aby se dalo konkurovat ostatním hráčům. Hodí se dobrá znalost angličtiny protože některé úkoly mohou pro ne angličtináře být poněkud komplikované. S přáním pěkného dne Jindřich Řáha, Tým Originálky

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Tomáš Kouba

      7. června 2016 - Tomáš Kouba

      Děkuji za odpověď které jsem rozuměl. Hru si asi nekoupím hned ale zatím o tom přemýšlím. Tak jak jste to napsal jsem si myslel že to tak je. Děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.