Poradna The Sims 4

Autor: | Vloženo: 29.12.2016 000 22:27 | Témata: Poradna The Sims 4

S ORIGINem jsem ztratila možnost hrát tuto hru

Od chvíle, kdy jsem dostala hru The Sims 4 a bez originu se to nedá, je zle. Do té doby jsem hrála bez problémů The Sims 2 i 3. Po instalaci čtverky jsem musela přijmout i ORIGIN. Hra fungovala přesně měsíc. S mým mateřským jazykem a celkem v pohodě. Po měsíci zmizela čeština z Originu, Origin se mi změnil na "beta verzi" a hra se načítá neskutečně dlouho. Když se načte, velmi se seká a zamrzá. Za cca 24 simích hodin si nestačím, jako Simík, zajít ani na WC. Často postavička ignoruje příkazy. Totéž se mi stalo s trojkami a dvojkami, které jsem bez problémů a bez Originu hrála mnoho let. Nepomohlo ani přeinstalování notebooku, ani nová instalace hry, ani aktualizace. Jsem zoufalá a moc zlá. Trojky mám téměř všechny, čtverek jsem koupila "jen čtyři díly" a teď je mi to k ničemu. Jen vyhozené peníze. Říkám to všem, kteří mají zájem o hru. Navíc v notebooku od té doby musím při zapnutí jako první věc najet správce a zrušit JAWU, protože jinak mi stále něco načítá a načítá ... až do zamrznutí. Pomóóóc!

  • 30. prosince 2016 - Oficiální zástupce obchodu plaaay.cz

    Dobrý den,

    pokud máte potíže se hrou či Originem, je nejjistější kontaktovat přímo zákaznickou podporu společnosti Electronic Arts, která hry vydává a má celý Origin na starosti.

    Jejich českou podporu naleznete zde: http://help.ea.com/cz/

    Na této stránce se přihlasíte údaji k Vašemu Origin účtu a vyberete možnost "Pomoc s hrou". Dále vyberete danou hru či obecnou možnost "Origin" a poté na další stránce úplně dole máte možnost "Kontaktujte nás". Na poslední stránce pak naleznete jejich telefonní číslo (+420 228 880 676) anebo si můžete nechat zavolat - tato možnost je zdarma a většinou volají obratem. Stačí uvést své telefonní číslo a oni Vám ze zákaznické podpory poté zavolají sami a rádi Vám poradí.

    Jejich telefonická podpora je k zastižení od pondělí do pátku mezi 12:00-21:00.


    Přejeme Vám hezký den

    Tým Plaaay.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.