Poradna The Sims 4

Autor: | Vloženo: 17.10.2015 000 09:21 | Témata: Poradna The Sims 4

Jak zjistím e-mail?

Vlastním účet od originu ale pamatuji si jen ID pod kterým se přihlašuji a heslo což stačí pro úspěšné přihlášení ale zapomněla jsem svůj e-mail který jsem tam zadala a chtěla bych to zjistit

děkuji za odpověď

  • 17. října 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    email připojený k Vašemu Origin účtu naleznete jednoduše tak, že po přihlášení se k účtu kliknete na záložku "Origin" a poté na "Účet a soukromí" - zde Váš email uvidíte hned v první záložce "O mně".


    Přejeme Vám hezký den

    Tým Plaaay.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonym

      17. října 2015 - Anonym

      To jo jenže když kliknu po přihlášení na záložku origin tak tam je na výběr pouze

      Uplatnit produktový kód...
      Znovu načíst moje hry
      Přidat hru...
      Fronta pro stahování...
      ------------------------------------
      Nastavení aplikace
      -----------------------------------
      Přejít Offline
      Odhlásit se
      Odejít

      Asi bych se taky měla zmínit že mi není 18 a proto jsem při založení toho úšču zadala opatrovnický e-mail nebo tak něco každopádně pomocí tohoto se přihlásit nelze


    • plaaay.cz

      17. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu plaaay.cz

      Je možné, že email připojený k Vašemu účtu nelze dohledat právě z toho důvodu, že je Váš účet pro osobu mladší 18ti let, a zadaný email tedy patří opatrovníkovi a nikoli Vám. S touto situací bohužel nemáme zkušenost.

      V tomto případě budete mít nejjistější, když se obrátíte přímo na zákaznickou podporu Originu, kde se jich můžete zeptat, jestli je možné daný email dohledat a jak na to. Českou podporu naleznete zde: https://help.ea.com/cz/

      Na této stránce je nejprve potřeba přihlásit se s údaji k Origin účtu (vpravo nahoře), poté zvolte možnost "Pomoc s hrou", vyberte z nabídky možnost "Origin", na další stránce sjeďte úplně dolů a zde klikněte na "Kontaktujte nás". Vyberte platformu a poté téma, na které se chcete zeptat. Problém je třeba krátce popsat v 1-2 větách, více prostoru zde není, ale vůbec to nevadí, jelikož vše můžete dovysvětlit až přímo v komunikaci se zákaznickou podporou.

      Nakonec klikněte na "Další" a dostanete se na poslední stránku, kde se Vám zobrazí telefonní kontakt na podporu anebo můžete vybrat možnost "Zavolejte mi", uvést své telefonní číslo a oni Vám ze zákaznické podpory poté zavolají sami a rádi Vám poradí. Většinou volají obratem, závisí na aktuální vytíženosti.

      Tato možnost je dostupná od pondělí do pátku mezi 12:00-21:00, přes víkend je tento typ komunikace nahrazen emailem, kde můžete podrobně popsat Váš problém. S emailovou komunikací bohužel nemáme zkušenosti, takže nevíme, jak rychle zákaznická podpora na emaily reaguje.

      Zkuste tedy kontaktovat podporu Originu a zeptat se, jak email dohledat či zda Vám jej mohou nějak sdělit oni sami.


      Přejeme Vám hezký víkend

      Tým Plaaay.cz


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.