Poradna Simcity Complete

Autor: René | Vloženo: 19.03.2023 000 05:20 | Témata: Poradna Simcity Complete

René

Pojede to ve win 10?

doplňující otázka, předpokládám, že hra nemá nějaké extra požadavky a rozjedu i s vestavěnou grafikou? Hlavně nikde u těchto starších her neuvádějí požadavky, což je dost blbé, zejména když některé z nich na win 10 prostě nefungují

  • 19. března 2023 - Oficiální zástupce obchodu FakaHeda

    Dobrý den,
    minimální požadavky a OS viz https://www.ea.com...
    Hra se prodává a zákazníci problémy nehlásí. Většina lidí bude mít už Windows 10/11, neočekával bych tedy problémy.

    S přáním hezké neděle
    fakaheda.eu

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • René

      19. března 2023 - René

      Zdravím,

      díky za odpověď. Uvažoval jsem podobně, jasně, hw požadavky najdu na netu, u této konkrétní hry podle nedávných recenzí můžu předpokládat, že asi pojede s novým operačním systémem, teda pokud lidé nehodnotili po letech, což asi nelze 100% vyloučit, ale dobře.

      Nicméně pořád váhám. Jak je možné, že ani Vy jako prodejce nedokážete říct, jestli nějaká nabízená hra (netýká se jen této) funguje na současných OS? Tohle je praxe, která se mi extrémně nelíbí. Pokud mi nebude fungovat, dostanu peníze zpět?

      Nechci být nějak útočný, lidé se většinou pak uráží a není s nima normální řeč, ale podle mě je tohle dost oprávněná kritika resp. dotaz...


    • FakaHeda

      20. března 2023 - Oficiální zástupce obchodu FakaHeda

      Odpověď je jednoduchá: nevím, co máte konkrétně za zařízení a nevím v jakém stavu máte OS. 100% potvrdit, že Vám hra bude fungovat nedokáže ani její vývojář, natož pak my jako prodejce licence. My jako prodejce to můžeme odhadnout na základě zkušeností. Můžu potvrdit, že hra obecně funguje na PC s Windows 10 jenž vyhovuje požadavkům. Nemůžu potvrdit, že bude fungovat na Vašem PC/notebooku.

      Nákup licence stornovat nelze, neexistuje pro nás způsob, jak Vám licenci odebrat a získat zpět funkční klíč nebo peníze od dodavatele. Můžete hru zakoupit v EA store za 30 € a v případě potíží zkusit štěstí s EA podporou. Ti jediní jsou schopni Vám hru z účtu odebrat a nákup stornovat.

      Pokud se nějaká hra dostane do stavu nekompatibility s většinou zařízení, tak ji z nabídky odebíráme. Pokud evidujeme častější potíže, upozorňujeme na to červeně hned na začátku popisu hry. Ani jedno není případ Simcity.

      Doporučuji na youtube vyhledat kombinaci klíčových slov simcity gpu cpu. Běžně jsou u populárních her k dispozici gameplay s obdobným HW, z toho můžete usoudit zda a jak hra pojede.


    • René

      20. března 2023 - René

      Asi jsem to napsal nejsaně, tak to bylo samozřejmě myšleno - prostě mi jen chyběla ta informace, že hra obecně funguje ve win10. Bylo by úplně nejlepší, kdyby se stalo standardem tyto informace uvádět v popisech všech starších her v prodeji.

      Ani mě nenapadlo chtít záruku ohledě hw kompatibility, to je samozřejmě úplná blbost. To už je můj problém.

      Každopádně Vám děkuju za odpověď, kéž by takto postupovali i všichni ostatní, protože není až takový problém natrefit na hru, která prostě na novějších OS nebude fungovat ani v režimu kompatibility, ani s nějakýma trikama z návodů z netu. Zrovna totéž řeším u nějakých starších her pro menší děti a není vůbec lehké se něčeho kloudného dopátrat.

      Tak hezký den.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.