Poradna Ridge Racer: Unbounded (Limited Edition)

Autor: | Vloženo: 14.08.2012 000 17:42 | Témata: Poradna Ridge Racer: Unbounded (Limited Edition)

Jak postupovat při nové instalaci hry na stejný počítač

Při odinstalování hry Race injection s společně se hrou instalovalai aplikace Steam a s ní i hra RRU. RRU už jsem nedokáal znovu nainstalovat. Koupená hra včetně serial number je neinstalovatelná - trochu drahý kup.

  • www.Film-Game.cz

    www.Film-Game.cz

    14. srpna 2012

    Dobrý den, pakliže máte steam hru tak je provázaná s účtem, který jste si během instalace vytvořili (nebo už máte vytvořen). Tudíž se musíte přihlásit k účtu, abyste mohl hrát (pokuď nevíte heslo tak si jej nechte zaslat na email, pokuď nevíte účet ten lze dohledat pomocí serioveho klice nebo emailu, který je s ním provázan). Dá se říct, že po přihlašení vlastně nepotřebujete ani dvd, pouze kod, jelikož si hru ze steamu můžete i stahnout a poté naistalovat, když máte hru ve své knihovně na klientu steamu..

    Filmgame.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (3)
    • Stanislav Kasík

      14. září 2012 - Stanislav Kasík

      Popsaná situace respondentem ze 14. 8. 2012 byla mnou aplikovaná, ale bez výsledku. Při odinstalaci Race injection se odinstalovala nejen tato hra, ale i samostatně nainstalovaná hra RRU a společně s nimi i Steam. Při pokusu o opětovnou instalaci RRU je to bohužel zařízeno tak, že hra vyžaduje nejprve instalaci Steamu. Na uvedenou radu ze 14. 8. 2012 jsem stáhl z www stránek Steamu jejich aplikaci a pokoušel se instalovat znovu hru. Neustále jsem byl žádán o uvedení uživatelského jména a hesla. Jakýkoliv pokus o použití "starého" jména a hesla nebyl akceptován. Při pokusu o registraci pod novým jménem a heslem jsem byl neustále nucen k novým a novým pokusům o přihlášení. Dokonce jsem se v jedné fázi dostal až k instalaci, která však byla nevím proč přerušena. Po třech dnech všelijakých pokusů, kterým jsem věnoval několik hodin času, jsem to vzdal. Když se mi něco podobného stalo u produktů EA, tak jsem měl možnost si pomoc zajistit přes kontakty u nás. Dokonce byl možný telefonický rozhovor. Vždy mě pomohli k mé spokojenosti. V tomto případě to nejde. Domnívám se, že uživatel hry nemusí být IT odborník, aby musel umět "čarovat" kvůli zpuštění někajé "pitomé" hry. Uvedený problém opětovné instalace hry, podmíněné jakýmikoliv technickými problémy, například havárií HD je dle mé zkušenosti problém i pro opravdu zkušené odborníky z oboru (naporadili si s tím). Ochrana autorských práv je už provázena absurdními opatřeními. Jakýkoliv běžný počítač má unikátní ID a je tedy zřejmé, že když je instalovaná hra z nějakého důvodu znovu, že to je podle ID ten samý počítač! Mě to akorát vede k tomu, že budu velcie zvažovat koupi hry, která je spojena s "uživatelsky komfortní" aplikací typu Steam.

      Podobný problém prožívám u hry NFS Run, kde pro vstup do části hry zv. Štvanice je nějakým způsobem "zakódován". U XBoxu to je ztlačení tlačítek X a B. U PC jsem zkoušel všechno možné. Zase jakási "sofistikovaná" blbost, která neumožní hrát hru celou, ale zaplacena je celá.V návodu samozřejmě nic.
      Zdravím Vás.
      Stanislav Kasík


  • Honza

    Honza

    27. října 2012

    Naprosto souhlasím!!! Steam se hnus a znepříjemňuje hraní po všech stránkách!!! Už NIC se Steamem!!!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.