Poradna Minecraft

Autor: | Vloženo: 01.09.2016 000 23:44 | Témata: Poradna Minecraft

Opět skin

Klíč jsem objednala a dostala.Vše jsem aktivovala a Minecraft stáhla.Dcera ho má i v mobilu,ale marně hledáme onen skin,který se jí v mobilu zobrazuje už na úvodní stránce,kde je nabídka v Minecraftu.Ale na pc ho prostě nemá a ani nevíme,kde se dá pořídit - aktivovat skin.Ona hraje zatím jen kreativ.Pár skinů si stáhla do počítače,ale nevíme jak je stáhnout do Minecraftu.Jak jen to říct:pořád hraje - vidí jen ten svůj meč či něco jiného,ale nevidí a ani neví jak vidět sebe sama,atejně jako je to v mobilu.Na Minecraft.net jsme nenašla kde bych měla najít skin.
Poradíte mi,prosím někdo?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. září 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, je potřeba jít na tuto stránku:
    https://minecraft.net... a přihlásit se (možné je, že ani nebude potřeba přihlášení) po té, co se přihlásíte najděte možnost "Drop your skin file here, or select a file to upload".Klikněte na
    "Select a file"
    a vyberete soubor se skinem,který si můžete vytvořit na:http://www.needcoolshoes.com/ potom klikněte na otevřít a pak klikněte na
    "Upload"
    po té stačí otevřít Minecraft a skin bude načtený.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      3. září 2016 - Anonymní uživatel

      Pomohla odpověď?


    • Klára

      3. září 2016 - Klára

      Ano,pomohla.Dcera si udělala již před týdnem skin z jiné stránky,ale i tak jsem ho našla ve stažených souborech a pak se to tam nějak objevilo.Jen si myslela,že ten skin bude vidět už na v hlavní nabídce,tam není,ale to nevadí.Snad už to bude ok.Jen jsem se chtěla ještě zeptat: Ta stránka minecraft.net, co je to za stránku?To patří k Minecraftu od Mojangu?Nebo co to vlastně je?Jaký má význam.A může si skin vytvořit i z normální fotky?Vím,že je to trochu moc otázek,ale ani nevím kam se obrátit, na jakou komunitu,která se točí kolem Minecraftu,abych získala nějaké rady.
      A moc vám děkuji.Váš návod je asi nejjednodušší ze všech co jsem zhlédla.


    • Anonymní uživatel

      4. září 2016 - Anonymní uživatel

      Stránka Minecraft.net je přímo od mojangu, takže se nemusíte bát, žadný malware by tam být neměl a co se týká té fotky bylo by potřeba to oříznozt stejně jako skin, který máte stáhnutý.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.