Poradna Kingdom Come: Deliverance (Special Edition)

Autor: | Vloženo: 20.02.2018 000 00:11 | Témata: Poradna Kingdom Come: Deliverance (Special Edition)

Kingdom come: Deliverance (Special Edition)- Krabicová verze

Dobrý den, koupil jsem krabicovou verzi titulu a v krabičce jsou 4 CD. První CD jsem vložil do mechaniky a stáhl v podstatě celou hru (přes 30 GB) ze steamu a hrál. Zbylé 3 CD obsahují pouze systémové soubory o celkové velikosti asi 20 GB a vůbec jsem je nevyužil. Chtěl bych vědět, jestli mi k něčemu jsou.

  • kaza.xx

    kaza.xx

    13. března 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ahoj,
    DVD byla k něčemu dokud nepřišel první patch. V ten moment si hra přes steam zkontroluje aktualizaci a pokud má přístup, stahuje rovnou z ní. Proto se vám z DVD instalovala asi tak 4 GB dat a zbytek tahal přes steam.
    V případě kdy byste vypnul internet hned po aktivaci, instalovala by se hra z DVD avšak plná chyb a nedodělků. Také jsem si tím prošel a docela mě to naštvalo. Tato DVD nemají žádnou hodnotu, protože pokud si budete chtít zahrát hru po letech, budete muset stahovat, opatchovaná DVD se podle mě nikdy prodávat nebudou, i když možná jednou v GOTY edici za další litr.

    Osobně ale plánuji hru koupit znova (ž bude tak za 500), ale na GOG účet. Zde je bez DRM ochrany a můžete si přímo instalačku zálohovat na externí disk. Více se vyplatilo přihodit litr a koupit základní CE edici za 2,5tk ...když byla.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 20. února 2018 - Odpověď partnera sekce Key 4 You

    Dobrý den,
    pokud Vám byl doručen steam klíč, tak všechna CD jsou v podstatě zbytečná, neboť stažení a instalace může proběhnout přímo ze steamu a je většinou mnohem rychlejší a bez měnění CD.
    Jak přesně to funguje s těmi CD a zda k něčemu jsou bohužel nepovím. My s pevnými nosiči ke hrám nepracujeme. Vše doručujeme pouze digitálně ve formě klíčů.
    Předpokládám ale, že v případě pomalého internetu by mělo jít určitě provést instalaci přímo jen z CD.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Marek Polášek

      20. února 2018 - Marek Polášek

      Děkuju za odpověď, hra šlape přes steam bez problému, zbylé 3 CD obsahují jen soubory ve formátu .csd, .csm a .sis, které nemůžu otevřít, a ještě tento kód napsaný v poznámkovém bloku:

      [.ShellClassInfo]
      LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21815

      Není tam žádný autorun, kterým by šla hra nainstalovat. Možná to nějak jde, ale to je nad moje schopnosti. Hra jinak super, jenom nechápu význam krabicové verze.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.