Poradna Assassin's Creed 3

Autor: | Vloženo: 15.12.2013 000 22:30 | Témata: Poradna Assassin's Creed 3

Assassnis Cred III Problém se spuštěním

Lidi mám tu velký problém se spuštěním hry AC III SP a MP ?? pomůže někdo . Když kliknu na hrát SP tak se nic na UPlay nespustím Proč ?? Ale ani se mi neukáže žádná chyba nevíte někdo cop stím . Ukázala se vám podobná neviditelná chyba . Prosím pomoc se spuštěním . Kdyby se alespoň ukázala nějaká chyba ale prostě vůbec nic :(((((- .

  • Tigi

    Tigi

    28. prosince 2013

    Zdravim Davide, měl jsem stejný problém a do toho mi nešel uplatnit CD klíč.
    Nejprve bylo třeba napsat na playman, aby mi zaslali CD klíč nový. Po dvou dnech trápení jsem přišel na následující.

    Bylo třeba kompletně odinstalovat jak hru, tak ubisoft launcher (standardně se instaluje do program files). Následně jsem si naistalovat Ubisoft launcher a překlikl jej do češtiny (předtím jsem ho měl v AJ a nevím, zdali to na to může mít vliv, vím ale, že Steam stím měl občas problémy), následně si nahoře kliknout na záložku moje hry a VLEVO !! (ne přímo na hře) kliknout na aktivovat produkt. Pokud máš již produkt aktivní, tak klikni pouze na stáhnout a v žádném případě neinstaluj z CD. Vždy, když jsem to instaloval z CD (respektive DVD) tak to nefungovalo. Nevím čím to.
    Následně proběhly dva updaty a hra se sama zapla. Pak bylo třeba hru vždy vypnout a zapnout, aby se nainstaloval nejnovější update (až do verze 1.6). Teď už mi hra frčí na první našlápnutí. Nicméně mám Washinghton edici a zatím se mi nedaří aktivovat bonusový obsah, tak snad na to nějak přijdu ;)

    S pozdravem TiGi

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Miso

      18. února 2014 - Miso

      prepac nejak som to nepochopil co mam teda urobit
      niekto hovori o direct X a ty o preinstalovanie no mne nejak nepomaha ani jedno preinstaloval som to mam original ale nestane sa nic uz mi ani updaty nestahuje


    • Tomáš

      28. února 2014 - Tomáš

      Zdravím TiGi, prosím mám zcela stejný problém, ale na instalace apod. jsem analfabet a šlo by poslat do mejlu, jak si s tím poradit? Díky moc :). Playman nereaguje na nic.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.