Doporučené nabídky (3)
- Základní hra + datadisky pohromadě
- Nízká cena
- Velice dobrá RTS
- Celkové zpracování
- Původní UFO bylo volné - každý voják si mohl vzít, co jste mu daly. Tady to nejde.
, zakoupeno v TBgames.cz
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
- Speciální bundle obsahuje základní hru XCOM Enemy Unknown a nový dodatek XCOM: Enemy Within.
- Datadisk XCOM: Enemy Within ke hře XCOM: Enemy Unknown, která vyšla v roce 2012 a obsahuje nové multiplayerové mapy, jednotky a schopnosti, nové výzvy zbraně a vybavení
Kompletní balení XCOM je obohaceno novými schopnostmi, upgrady a zbraněmi pro boj proti nové nepřátelské hrozbě. Expanze vám také poskytne zcela nové mapy, taktické a strategické prvky, a multiplayerový obsah.
Civilizace chystá ke své poslední obraně.
Jste naší poslední nadějí. V roli velitele elitní organizace XCOM se ocitnete v čele obranných sil Země, jež musí čelit vesmírné invazi a za pomoci pokročilé technologie dohlížet na bojové strategie a taktiky jednotky .
Původní X-COM je považován za jednu z nejlepších her která kdy vznikla a přepracovaná odborníky z firmy Firaxis. XCOM: Enemy Unknown pokračuje v odkazu původní hry a otevírá zcela nový příběh, nepřátele a technologie pro boj s mimozemšťany. Budete ovládat osud lidstva prostřednictvím zkoumání mimozemských technologií, vytvářet a spravovat plně funkční základnu, plánovat bojové mise a ovládat vojáka v bitvě.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Zkušenosti ostatních v kostce
Shrnuto z našich recenzí pomocí AI
Uživatelé chválí skvělý remake klasiky s moderní grafikou a zpracováním. Vyniká poutavou tahovou hratelností, silnou atmosférou a většinou bezvadným ovládáním.
Objevují se občasné chyby programu a vzácné záseky během hraní. Někomu vadí omezenější výbava vojáků a nešikovný management sejfů.
Ideální pro fanoušky tahových strategií a pamětníky série UFO či X-COM. Sedne hráčům, kteří chtějí náročnější postup a dlouhodobé strategické plánování.
- Taktická rozmanitost
- Výborný příběh
- Po čase se to opakuje
- Úžasný remake
- Bezvadné ovládání (většinou)
- Občasné záseky nebo chyby, ale jen vzácně
- Skvělá hra
- výborná strategie tahová
- skvělí systém
- hratelnost, atmosféra
- nevyřešený management sejfů
- Kdo pamatuje původní UFO Enemy Unknown, bude potěšen.
- Je to podobné v dobré grafice.
- Ale původnímu Ufu se to prostě nevyrovná. Na tu dobu to byla skvělá ( nejlepší) hra-nápad !
- Doporučuji, člověk si připomene a opět se může ponořit do skvělé zábavy.
- Za tu cenu docela solidní kus software
- XCOM
- Stara klasika v nove grafice
- Nenapada mne nic
, zakoupeno v TBgames.cz
Doporučuje produkt
Hra je výborná tahová strategie zasazena do scifi, kdy na zemi útočí mimozemšťani. Příběh je kvalitní a zajímavý. Hratelnost je skvělá. Doporučuji
Doporučuje produkt
Nový XCom není stejný jako ten originální, ale to neznamená, že je jeden lepší, nebo horší.
Doporučuje produkt
Vysoce sofistikovaná tahová strategie. Ikdyž má své nedostatky (co je nemá?), je to něco, co natolik připomíná originální sérii, ale zároveň skvěle kombinuje nové herní mechaniky. Za mě úžasný výtvor
Doporučuje produkt
Jako stratég milují RTS a tohle je bomba hra co jsem kdy hrál , konečně něco kde se musí využívat mozek a promyslet každý tah , je to něco jako šachy - vždy je lepší mít pár kroků dopředu promyšleno , doufám že takových her bude v budoucnu plno , doporučuji všem fanouškům RTS , vážně budete potěšení
Doporučuje produkt
Doporučuji ! Nebudete litovat..
, zakoupeno v xzone.cz
Pár drobných chybiček
, zakoupeno v Ultragame
Hra která bavi
Ultragame (prodejce)
Přejeme příjemný herní zážitek :-)