GTA 4
akční - Rockstar Games
Co dnes znamená americký sen? Pro nově příchozího Nico Belice z Evropy je to víra, že unikne před svou minulostí. Pro jeho bratrance Romana je to vize, že mohou nalézt...více »
Jak hodnotíte produkt?
Recenze GTA 4
Přidáno: 23. února 2010 (naposledy upraveno 26. února 2010)
GTa4 se řadí do těch lepších her. Zaujal mě děj a fyzikální zpracování této hry. S velkou nádílkou aut, zbraní, helikoptér se ve velkém otevřeném světě do slova vyřádíte. Překážkou, pro některé hrače se slabšími PC jsou vyšší hardware nároky. Jestli jste ještě nehráli, zkuste to. Budete mile překvapeni.Pro:
- otevřený svět
- fyzikální modely
- celkové zracování grafiky
- Napodobenina města New York
- licence značek aut
- Vysoké HW nároky - špatná optimalizace
- bugy, ktere vyřešily patche
Přidáno: 14. února 2010
Anonym
Přidáno: 2. února 2010
Štěpán Milata
Přidáno: 31. ledna 2010
Tuto hru jsem si pořídila z důvodu spokojenosti i s předchozími díly této série.Tak jako ostatní díly i tento nabízí velké množství možností v městě. Máte napříkald možnost posilování a prakticky si můžete dělat ve městě cokoli chcete. Hru mám velmi ráda a určitě ji doporučuji.Pro:
- dobrý grafika
- velké množství možností
Přidáno: 28. ledna 2010
MYslím že GTA 4 je jeden z nejlepích tytulů "GRAND THEF AUTO" skvělá grafika zajímavé mise obrovská mapa obrovksá škála možností co si můžete počít ze svým gangsterským životem doporučuji!Pro:
- skvělá grafika
- možnost dělání cokoliv po létaání plavaní posilování prostě vše
- velký arsenál sbraní
- dlouhá herní doba
- velké nároky na pc
Přidáno: 28. ledna 2010
Tato hra mě velmi překvapila, i když jsem si myslel, že to bude stále jedno a to samé jako předchozí díly. Grafika je velmi povedená a hra je pěkně ozvučená. Do hry vás zapojí akční příběh a plnění mnohdy těžkých úkolů. Dle mého názoru kazí dětem charakter a proto doporučuji obvzláště pro starší. Jsem spokojen i když cena je vcelku vysoká. Dávám 90% DoporučujiPro:
- Pěkná grafika
- Akční napínavý příběh
- Mnoho úkolů
- Výborné pokračování
- Lehké ovládání
- Spíše pro teenagery a starší
- Vyšší cena
Přidáno: 23. ledna 2010
Přidáno: 13. ledna 2010
Tato hra navazuje na předešlou hru gta san andreas takže se dalo očekávat něco velkéhho.. očekávání se naplnilotato hra je špičková jenom mi hodně vadí velikost celé hry
ta se dá ale zvládnout
No doporučil bych to všem co mají rádi dobré akční hry
Pro:
- Propracovanost eěje
- reálné prostředí
- dobré auta
- velikost
Přidáno: 9. ledna 2010
Přidáno: 9. ledna 2010
Přidáno: 8. ledna 2010
hodně dobrá hra se skvělým příběhem, rozsáhlá mapa, spoustu možností, ale příšerná optimalizace počítačové verzePro:
- dobrá hra, příběh, relativně pěkná grafika, efektní výbuchy, stačí rozmlátit jedno auto až začne hořet a postavit ho nějak aby zastavilo dopravu a udělalo kolonu, pak to všechno začne krásně bouchat :-) a občas to bouchá docela dost dlouho
Proti:
- katastrofální optimalizace pro PC, hra se mi trhá a to mám dostačující počítač, textury se občas přestanou načítat, umělá inteligence je v tomto případě spíš umělá demence - když váš kolega uprostřed přestřelky vběhne přímo doprostřed a nechá se zabít a kvůli tomu se vám nepovede splnit misi..., jinak celkově, jezdíte po chodníku a dokud někoho úplně nezabijete tak to je policajtům úplně jedno. Když do nich narazíte, hned po vás jdou, když do nich narazí "počítačovej řidič" tak se nic neděje
Přidáno: 8. ledna 2010
Velice povedený díl ze série legendárních her Grand Theft Auto.Tuto hru jsem si oblíbil takřka okamžitě, a není alespoň týden, co bych jí nehrál.
Bohužel sou zde vyšší hw nároky a tak hra není stavěná na starší, slabší nebo i nové pc.
Určitě doporučuji ;) Ale POZOR!!!! Závislost se vytvoří hoodně rychle ;)
Pro:
- Krásná grafika, příběh, reálnost, na dlouho zabavý ;)
- Hw nároky
- ovladatelnost
Přidáno: 6. ledna 2010
Skvělý díl GTA, který díky novému enginu získává šťávu. Deformace aut je vážně realistická, bohužel kazí to ovladatelnost (máte pocit, jako když jedete na ledu).Využívá úplně novou kameru, na kterou si sice budete muset zvykat, ale později zjistíte, že je skvělá. Rozhodně všem fandům doporučuji. P.S.: Díky novým patchům se výrazně zvýší framerate, takže jede i na low-end PC
Pro:
- Fyzika + Engine (je to úplně něco jiného, uvidíte)
- Grafika
- Zpracování
- Některé realistické detaily (praskání rádia, když vám někdo volá, pleskání vody o dno člunu na vlnách...)
- Ovládání telefonem
- Deformace vozidel
- Ovladatelnost automobilů a vrtulníků
harx
Přidáno: 25. prosince 2009
Anonym
Přidáno: 22. prosince 2009
Celkem dobrá hra, dobře zpracovaná grafika, hratelnost, a možnosti hry, děj je... poněkud chudý, a vysoké požadavky.Pro:
- Dobrá Grafika a hratelnost. Možnost hrát se svými kamarády :)
Proti:
- Moc mně nepřitáhl děj. ,,Vysoké" požadavky (tedy jak pro koho)
Přidáno: 9. prosince 2009
corry
prumerne dobra hra :-D jenom nevim co vsicni mate na Hw narokach ze jsu moc narocene me pridou upne prijatelny na tu hru co ma za efekty :-D toJsem velice zvedavy co budete Rikat az vyjdou Hw naroky MAfia 2 ty budou pravdepodobne vetsi nez gta Iv tak :-DPro:
- vyborna grafika :-) a realnost docela uz slusna
Proti:
- no nic moc extra pribech
Přidáno: 30. listopadu 2009
Přidáno: 29. září 2009
Hra GTA IV je o Nickovi, který si z Ruska dostane do Liberty City, kde mu začíná nový život. Potká svého bratrance Romana, najde si přítelkini, a plní všelijaké mise pro všechny druhy lidí, jen když mu dobře zaplatí. Kdo tuto hru nehrál taak mu radím, ať okusí sílu hry GTA IV. Pozor pouze od 18 let! :-)Pro:
- - grafika
- - nekonečné možnosti
- - výběr zbraní
- - auta
- - násilí
Přidáno: 27. září 2009
Další ( v pořadí již čtvrté) pokračování fenomenální hry GTA !!Prot ty co ještě tuto skvělou hru neznají tak v krátosti popis : můžete si vybrat zda chcete hrát "mise", ve kterých plníte zadané úkoly či "volnou hru" ve které si tak trošku děláte co je vám po chuti - at už je to kradení aut či jízda v tanku.
Pro:
- Mnoho možností
- Grafika
Proti:
Přidáno: 26. září 2009 (naposledy upraveno 29. září 2009)
Jak již samotné číslo u hry napovídá, tak se jedná už o čtvrté pokračování světoznámé akční hry Grand Theft Auto, kterou si po celém světě zamilovaly isíce lidí. Od výrobců se očekávalo určitě realističtější ztvárnění celé hry, což se jim určitě podařilo. Samotná grafika hry je plynulejší a příjemnější. Nechybí samozřejmě nové mise.Pro:
- grafika
- hudba
Přidáno: 11. září 2009
Pokračování GTA: San Andreas. Zde také můžete dělat naprosto vše co vás napadne. Jen Kampaň vás zabaví asi na 40 hodin hry + multiplayer. Jen jsem do dnes nepřišel na to jak se vlastně můžu připojit do MP. Nová skvělá, možnost ukládat záběry,když se vám povede nějaký neobvyklý kousek (skočíte z Empire Staten Building stsknete tlačítko a video se uloží). Dále ůžete tato videa upravovat.Pro:
- Vynikající grafika, dlouhá herní doba, reálné pohyby
- Vysoká HW nároky, zdlouhavá instalace
Přidáno: 5. září 2009
GTA 4 tentokráte na rozdíl jak tomu bylo u minulých dílu, nebude mít mezi platformami (XBOX 360 a PLAYSTATION 3) žádnou časovou prodlevu, vyjde současně pro obě platformy, a to jen díky tomu že Ken Kutaragi ze Sony se choval lhostejně k dohodnutí se na prodlouženi exkluzivity GTA pro jejich herní systém Playstation 3. Do hry si později budete moci stáhnout exkluzivní epizodický obsah skrze online podporu, kterou disponují oba systémy, tedy jak XBox 360 tak i PS3, díky tomu bude prodloužena hráčská doba a získáte další nové prvky do hry, které ale dosud nebyly nijak blíž specifikovány. Něco málo z tohoto soudku nám prozradil mluvčí z RockStar North: "Řekněme že půjde o malý ostrov, tedy malý nový objekt, který poté co jej stáhnete objevíte ve hře a budete na něm mít prostor k provádění celé řady skopičin, jak je v GTA titulech zvykem." Nový herní obsah by měl být bezplatný, snadno stažitelný skrze online podporu a vždy po čase doplňován pro zajištění dlouhé životnosti hry.Přidáno: 2. srpna 2009
Nejnovější PC díl série GTA - GTA IV zve hráče vžít se do kůže východoevropana Niko Bellice, který přijíždí do Liberty city (NYC) za svým bratrancem a dostává se do spárů a služeb zdejšího podsvětí. Příběh je prakticky pořád stejný jako v minulých dílech, vše se točí kolem kriminálních činů hlavního hrdiny za účelem zvyšování reputace, sbírání peněz a majetku...GTA IV je hra určená pro počítače další generace (next gen) a proto s "rozjetím" na těch současných je velký problém. K plynulému hraní je potřeba nejméně dvoujádrový procesor, nejlépe však čtyřjádro. Problémy mívají hráči i se složitou instalací, hra je postavená na službách Rockstar gems Social Club a Games for Windows. Služba Games for Windows společnosti Microsoft se bohužel stará i o multiplayer. Proč bohužel? Protože GFW zatím napodporuje české hráče. Multiplayer je tak přístupný jen pomocí "fíglu".
Pro:
- grafika
- fyzika (je reálnější než v předchozích dílech, ale není reálná)
- hudba (stanice Journey je mému srdci velmi blízká)
- svobodný svět
- některé reálné lokace z New Yorku (s malými změnami např. u názvů budov)
- Reálnější chování policie
- Reálnější chování AI řidičů (zastavují, předjíždějí, nadávají)
- Světla a stíny
Proti:
- Vysoké nároky na HW (ovšem je to malé bezvýznamné proti)
- Nepřítmnost ovladatelných letadel
- 4 hvězdičky hledanosti na letišti, ikdyž v NY je to v postatě jasné :)
Přidáno: 24. března 2009
firebol
Přidáno: 15. března 2009
tato hra je vylepšené gta san andreas je to fakt husta hra tuhle serii her já miluji je to výborná hra tu bych nikdy nikomu nepujčil protože ji musim furt pařit nemůžu ani na hodinu jít ven protože mě to tak baví že se od toho nemůžu odtrhnout doporučujiPro:
- že sou vychytané všechny chyby
- je to brutální
Přidáno: 7. března 2009
Skvělá hra naprosto bezkonkurenční jen je škoda že tu pc verzi rockstars tak odflák.Jinak hratelnost 100%je fakt dobrá jenom škoda že to chce tak brutální hw nároky aby si to někdo moh zahrát na plný detaily tak potřebuje pc asi tak za 90 000 kč.Já mám dost dobrej počítač ale ani já si to nezahraju na plný detaily.Pro:
- Hratelnost,děj,grafika,
- hw nároky
Přidáno: 3. března 2009
Spyke2
Přidáno: 2. ledna 2009
Recenze: Grand Theft Auto IV – nenasytný žrout PC
Přes půl roku si tvůrci úžasného Grand Theft Auto IV nechali na vypilování PC verze. Výsledek? Nanejvýš rozporuplný. Však se přesvědčte sami. Celá recenze na www.doupe.czPřidáno: 2. ledna 2009
Grand Theft Auto IV PC – skvělá hra plná technických chyb
Jeden z nejočekávanějších akčních titulů letošního roku konečně dorazil i na PC. Celá recenze na bonusweb.idnes.czPřidáno: 2. ledna 2009
Recenze: Grand Theft Auto IV – nenasytný žrout PC
Přes půl roku si tvůrci úžasného Grand Theft Auto IV nechali na vypilování PC verze. Výsledek? Nanejvýš rozporuplný. Však se přesvědčte sami v recenzi. Celá recenze na www.zive.czPřidáno: 9. prosince 2008
Soumen1
Co všechno se má v novémpatchi opravit? Je toho hodně, ale zde jsou nejdůležitější opravy. Především se dočkáme lepší práce
s pamětí, který zatím hru
velice degradovala.
- Oprava pádu hry Německé verze
- Mnoho vylepšení video editoru: chytřejší pojmenování videií, vylepšená kvalita renderování, lepší replay
- Oprava bowlingu, při použití citlivější myši
- Oprava stínů u karet ze série ATI 1900
- Optimalizace práce s pamětí (grafickou i RAM)
- Mnoho oprava a vylepšení grafiky
- Opravy v multiplayer sekci
- Podpora DirectInput ovladačů
Další novinkou budiž i nové ovladače firem nVidia a AMD, které slibují zvýšenou efektivitu u GTA IV. Snad tedy budou moci i PC hráči hrát hru plynule a bez záseků a pádů.
Pro:
- Je toho malo
- Je toho hodně
Přidáno: 25. září 2008
Grand Theft Auto IV
Každý o tom věděl, ale až před nedávnem došlo na oficiální potvrzení PC verze čtvrtého dílu Grand Theft Auto. Hra vyjde začátkem listopadu, a tak není od věci, podívat se na změny, kterými se bude lišit od svých konzolových protějšků. Celá recenze na pc.hrej.czPřidáno: 7. května 2008
Grand Theft Auto IV
Po recenzi singleplayeru, tématu věnovaném multiplayeru a desetiminutové HD videorecenzi nabízíme dnes ve speciálu ke Grand Theft Auto IV ohlédnutí do historie úspěšné série v podobě video-retrospektivy. Celá recenze na konzole.hrej.czPřidáno: 6. května 2008
Grand Theft Auto IV
Ve městě které nikdy nespí, ve městě s kýčovitými soumraky a krvavými úsvity, ve městě snící svůj nekonečný americký sen prožijete největší videoherní dobrodružství tohoto léta. Ilegální imigrant Nico se stane vaším nejlepším kamarádem. Celá recenze na konzole.hrej.czPřidáno: 30. března 2008
Zobrazuji 1 - 37 ze 37 recenzí
Můžete koupit ve 8 slovenských obchodech: GTA 4